zorg-in zet

Zorg-in-Zet = Zorg op maat.

Dit kenmerkt zich door betrokkenheid, brede ervaring, professionaliteit en flexibiliteit. Het is maatwerk door een persoonlijke benadering, direct contact en geen onnodige bureaucratie.

De persoon achter Zorg-in-Zet is Resi Hofstra. Ik heb een ruime ervaring in de zorg op een breed niveau, opgedaan in verpleeg- en ziekenhuizen en in de thuiszorg. Cliënten ervaren mij als betrokken, eerlijk, betrouwbaar, positief en praktisch ingesteld. Sinds 2008 ben ik als zelfstandige actief in de thuiszorg voor verpleging en verzorging. En sinds 2015 ook pedicure. Ik sta ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en voldoe aan alle vereisten, zoals het KIWA keurmerk, VOG, Provoet etc.
Tevens sta ik ingeschreven in het kwaliteitsregister V&VN (Vereniging van Verpleging en verzorging) en aangesloten bij de daaraan verbonden klachtencommissie. Vanzelfsprekend houd ik mijn kennis op peil door middel van bijscholing en cursussen.
De diploma’s, certificaten en referenties zijn altijd ter inzage.
Wanneer ik zelf niet de mogelijkheid heb om hulp te geven dan zijn er deskundige en betrouwbare collega’s die mij vervangen cq aanvullen in de zorgverlening. Dit alles in een coöperatieve vorm.

Er is contact met zorgverzekeraars, Emcart/Harting bank, ouderenadviseurs van de SWOA, fysio- en ergotherapeuten, thuiszorgwinkels en andere thuiszorginstellingen.

kiwa ZZP-Nederland KvK
thuiszorginfo v&v zorg voor beter

Reacties zijn gesloten.